Salsakurs Göteborg

Inga nya kurser i höst

På grund av rådande omständigheter har Jaime tyvärr tvingats ta beslutet att ställa in kurserna tillsvidare. Detta innebär att det heller inte blir någon gratis prova-på i september. Så fort Folkhälsomyndigheten rekommenderar att det är säkert kommer kurserna fortsätta igen. Denna information uppdateras löpande, så håll koll här och på våra sociala medier!

———————————–

Deltagare som påbörjade kurs under vårterminen erbjuds nu att ta igen förlorade 7 tillfällen kostnadsfritt, med start den 20:e september. Se schema nedan för tider. Naturligtvis kommer folkhälsomyndighetens rekommendationer att följas, så vi håller god distans mellan paren och undviker att byta partner.

På grund av att pandemi räknas som force majeure kommer inga återbetalningar av kursavgift att ske, men de som inte vill ta just detta erbjudande har fortfarande sin plats reserverad kostnadsfritt tills kurserna kan hållas som vanligt igen.

Om våra kurser

Salsa & Söndag anordnar i samarbete med Jaime Cruz salsakurser där du kan lära dig den kubanska salsan, även kallad salsa casino.

Kurserna omfattar totalt 13 lektioner, inklusive gratis prova-på lektionen, och varje lektion är 60 min lång så räkna med mycket SALSA! 🙂

Oavsett om du har en danspartner eller inte är du välkommen att anmäla dig till våra kurser!

Alla kurser hålls på Studenternas Hus, Götabergsgatan 17. Karta

Pris:1100 sek/kurs (800 sek för studenter)

Schema

Kurs:
Tid:
Nybörjare
Söndagar kl. 19.00 – 20.00
Kurs:
Tid:
Fortsättning
Söndagar kl. 18.00 – 19.00
Kurs:
Tid:
Avancerad
Söndagar kl. 17.00 – 18.00

 

 

Detaljerad kursinformation finns här.

Anmäl dig till kurserna här.