salsaförening
Salsa&Söndag på workshopresa i Barcelona sommaren -18

Föreningen Salsa & Söndag startades 1999 med syftet att erbjuda studenter och andra möjligheter att dansa salsa och ha roligt! Föreningen är medlem i Göta Studentkår och vänder sig i första hand till studenter och medlemmar i Göta Studentkår, men även till andra intresserade. Föreningens syfte är att främja salsadansen i Göteborg i allmänhet och den kubanska salsastilen, salsa casino, i synnerhet.

Som medlem i föreningen arbetar du tillsammans med andra medlemmar med att arrangera vår klubbverksamhet på söndagkvällar. Arbetet består av att ställa i ordning inför kvällen, bemanna garderoben samt att vid kvällens slut plocka undan. Som medlem deltar man även i föreningens möten och är med och påverkar aktiviteter och klubbverksamhet.

Medlemskap i en kårförening som Salsa & Söndag innebär även ett bra tillfälle att få prova på att arbeta i en styrelse och med olika projekt. Våra intäkter från klubben går till att utveckla verksamheten och till att ge oss själva möjligheter att utvecklas inom vår dans. Vi har regelbundet fester, anordnar och går på konserter och har åkt på inspirerande resor med workshops och festivaler!!

Är du intresserad och vill veta mer om hur man blir medlem, så ta kontakt med oss! Lättast är att fråga någon som jobbar på klubben. Det går också bra att kontakta oss via mail.

Oavsett om du är nybörjare eller expert är du välkommen till Salsa & Söndag!

Styrelse 2022:

Ordförande: Anna Le

Kassör: Mohammad Husseini

Sekreterare: Jenny Appelgren Percival

Kontakta styrelsen: info@salsasondag.com